Фирмена политика, мисия и отговорност

Доверие и сигурност

Нашата политика е да изпълняваме тиражи от десетки хиляди до милиони бройки качествено и бързо. Наличието на BST Inspection System за следене на качеството по време на печат на всеки отделен етикет ни осигурява възможност за своевременна реакция и свежда до минимум възможността за дефекти.

Печелим доверието на нашите клиенти с прецизен процес на подготовка, контролирано качество при печат и бърза доставка, като винаги подаваме ръка и реагираме своевременно при кризисни ситуации.

Допълнителна сигурност за нашите клиенти е и ексклузивната ни договореност с други колеги, на които можем да разчитаме в случай на форсмажор.

Иновация и опазване на природата

Гарантираме най-доброто ниво в бранша с последно поколение машини за флексопечат, както и с допълнителни технологични системи, с които следим работния процес.

Всички мастила, с които работим са одобрени за употреба в хранително-вкусовата промишленост, с което гарантираме безвредност, а хартията, която избираме за печат е от възобновяеми FSC (Forest Stewardship Council International) ресурси.

Като съвременна компания се стремим да използваме технологии, които са ориентирани към опазване на околната среда и редуциране на отпадъците, поради тази причина изпробваме нови разработки и следим световните тенденции в областта на флексопечата.

В допълнение: грижим се за редуцирането на отпадъци чрез налична автоматизирана система за измиване на инструментите, като измиващите химикали се използват и пречистват за многократна употреба.

“Една организация, независимо колко добре устроена, е толкова добра, колкото хората, които работят в нея.”
Дий Хок, създател на VISA

Уважение и лоялност

Преди всичко, ние от Сифлекс ЕООД се стремим да виждаме човека в нашите клиенти, доставчици и в нашия екип. Лоялни сме към нашите редовни клиенти и държим всеки, който е част от нашия работен процес да бъде оценен. Грижим се за мотивацията на екипа и качествената вътрешнофирмена комуникация.

Предимството на нашия малък екип е динамиката и гъвкавостта на работа, както и възможността за непрекъснатост на работния процес чрез взаимозаменяемост на отделните служители.

Мисия и отговорност

Към нашия екип с годините са се присъединили и малък колектив котки, които са отговорни за доброто настроение в офиса и за намаляването на стреса на работното място. Грижата за изоставени и бездомни животни е наша лична мисия.

Основната ни цел не е просто устойчив бизнес, а това да правим света около нас по-добър. Нашият лайтмотив е да сме полезни на света около нас!

Как можем да сме Ви полезни?

Консултирайте се с нас